burhangur41 Apple Sever Katılım 24 Ara 2020 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1,133 24 Ara 2020 #1 Merhaba! Arkadaşlar ben CYdia yi yukledim görüşme kaydı icin fakat audiorecorder e girigimde atyr ne yaptıysam
Merhaba! Arkadaşlar ben CYdia yi yukledim görüşme kaydı icin fakat audiorecorder e girigimde atyr ne yaptıysam
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Katılım 11 Haz 2018 Konular 635 Mesajlar 3,100 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,310 Puanları 2,464 Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max 16 Ocak 2021 #2 burhangur41' Alıntı: Merhaba! Arkadaşlar ben CYdia yi yukledim görüşme kaydı icin fakat audiorecorder e girigimde atyr ne yaptıysam Genişletmek için tıkla ... cydia yükledigin sürüm cihaz nedir.. audiorecorddder otomaqitk degil manuel çalışıyor .i repomuzda. Oyla: Oyla 0 Downvote
burhangur41' Alıntı: Merhaba! Arkadaşlar ben CYdia yi yukledim görüşme kaydı icin fakat audiorecorder e girigimde atyr ne yaptıysam Genişletmek için tıkla ... cydia yükledigin sürüm cihaz nedir.. audiorecorddder otomaqitk degil manuel çalışıyor .i repomuzda.