Rehber Dopamine 2.0 Jailbreak A9-A16 iOS 15.0-16.5.1

Iphone 13 pro 16.0.2 yükledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Hocam şimdi ben bunu kurucam tamam da dopamineyi ipa kurmak için TrollStore trolstore u kullanmak için de yine jb gerekmiyor mu yani ipayı kurmak için de yine jb gerekiyor ve TrollStore ile kurup jb kaldırdıktan sonra dopamine çalışmayacak bunu anlamadım

Cihaza Trollstore yüklemek için JB yapmak zorunda değilsiniz.Dopamine Jailbreak için gerekli araç TrollStore dir ..

Trollstore için jb gerekmez cihaz ve sürüm nedir

Cihaza Trollstore yüklemek için JB yapmak zorunda değilsiniz.Dopamine Jailbreak için gerekli araç TrollStore dir ..
Trollstoru başka nerden yükleyebilirim internetten araştırıp indirdim fakat sertifika sorunu yaşıyorum doğrulamıyor uygulamayı

Trollstoru başka nerden yükleyebilirim internetten araştırıp indirdim fakat sertifika sorunu yaşıyorum doğrulamıyor uygulamayı
Sağ üstte arama butonu var teollstore yazıp sadece başlıkları ara seçeneğini aktif et, 3 tane yöntem var 2. Sayfaya doğru onları dene

iphone xs cihazımda ios 14.3 unc0ver kullanıyorum.
Blobs'ta 16.2'den itibaren her sürümün imzasını bilgisayarıma kaydetmiştim.
Dopamine'e geçeyim mi daha bekleyim mi karmaşasındayım. Dopamine stabil olma durumu açısından şu anda % kaç olduğunu değerlendiriyorsunuz?

sürüm yukseltmede blobs sep uyumlulugu varmıki .. ? bilmiyorum yanlış bilgi vermim ama araştrmadan yapma .. hocam yükselteceksende dikkkat et.

Son düzenleme:
Zaman geçti, uyumlu olduğunda güncelleme yapmalıydınız. Mevcut SEP, iOS 15 16 ile uyumlu değil ve tüm blob'lar kullanışsız. diye biliyorum.. araştır . yinede bilgi bulur isen burdan bilgilendir.

Bulamadım hocam valla

Zaman geçti, uyumlu olduğunda güncelleme yapmalıydınız. Mevcut SEP, iOS 15 16 ile uyumlu değil ve tüm blob'lar kullanışsız. diye biliyorum.. araştır . yinede bilgi bulur isen burdan bilgilendir.
Nasıl ya ! ! ! ipsw.me'de imzaları açık olduğu günlerde her bir sürümün cihazıma uygun sürümlerin shsh2 kayıtlarını almıştım. bu shsh2 kayıtlarıyla o sürümlere istediğim zaman geçemiyor muyum ben ?

Not possible. Blobs are useless due to Cryptex.
You can’t pick and choose what iOS version you want to update to. If you update, you’ll have to update to the latest iOS version version.

Bu iş çok karışık bu olaydan anlamadığım konu işi bilen kişlere sormak gerek uzun zaman oldu çünkü

Merhaba epeydir jai kullanmıyorum bende ios 16.3.1 sürümlü14 pro max mevcut dopamine jai benim cihaz için uyumlumudu acaba?

Merhaba epeydir jai kullanmıyorum bende ios 16.3.1 sürümlü14 pro max mevcut dopamine jai benim cihaz için uyumlumudu acaba?
arkadaşlar.
ben bir soru sormak istiyorum.
Dopamine jaşlbreak yapınca banka işlemleri sorun oluyormu telefonda.
aklımda sanki buna benzer bir sorun var idi geçmiş dönemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…