Koray Demir
Apple Sever
- Konular
- 1
Yerleşik sistem uygulamalarını silemiyorum (sağlık,wallet gibi uygulamalar) nasıl silebilirim jailbreakli cihaz ios 14.3 sürüm
İos 14.3 jailbreakliSürümünüz nedir ? Seten sistemdeki kendi uygulamalar silinebiliyor jaişbteak kaldırmak için ise sürümünüz nedir ?
Ekli dosyayı görüntüle 12159
Ozaman jb silmek için .. Semirestore 11- 14 olanı indirebilirsiniz jb var ise repolarımızdanİos 14.3 jailbreakli
Jb sOzaman jb silmek için .. Semirestore 11- 14 olanı indirebilirsiniz jb var ise repolarımızdan
Ekli dosyayı görüntüle 12160
Jb kaldırmak istemiyorum gereksiz sistem uygulamalarını silmek istiyorumOzaman jb silmek için .. Semirestore 11- 14 olanı indirebilirsiniz jb var ise repolarımızdan
Ekli dosyayı görüntüle 12160
O zaman gereksiz sistem Uygulamalarını silebilecekmiyimPerform full açık ise komple format atar kapatırsanız jailbreak sadece ilk haline getirir
Maalesef. İos 11- 15 e kadar sistem dosyaları silme yok .. anca icleaner Pro da bu özellik vardı fakat hatırlamıyorumO zaman gereksiz sistem Uygulamalarını silebilecekmiyim
Bende biliyordum unutmuşumMaalesef. İos 11- 15 e kadar sistem dosyaları silme yok .. anca icleaner Pro da bu özellik vardı fakat hatırlamıyorum
os un eski verdiyonlarında cydelede oluyorjailbreak ise
CyDelete isimli tweak’i kurarak istisnasız herhangi bir uygulamayı başarıyla kaldırabilirsiniz. öyle hatırlıyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.