Merhabalar herkese , arkadaşlar bende 14.2 kurulu ve jb yapılı. Fakat 14.4.1 çıkmış checkrain şuandabunu destekliyormu ? Sitesinde desteklediği versiyonları göremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler.
Cevabın için teşekkürler. Madem öyle dediniz bekleyelim bari. yapcak birşey yokdestekliyor .arkadaşım. ama bekle derim.. biraz daha . acele etme ..
ben kullandım şimdilik sorun yokCevabın için teşekkürler. Madem öyle dediniz bekleyelim bari. yapcak birşey yok
Merhabalar herkese , arkadaşlar bende 14.2 kurulu ve jb yapılı. Fakat 14.4.1 çıkmış checkrain şuandabunu destekliyormu ? Sitesinde desteklediği versiyonları göremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler.
şuanlık koyulmuyor evet öyle kullancaksın.Jailbreak gayet başarılı fakat ekran kilidi koyulmuyor . Çözümü bilen var mi ?
A11 cihazlar için böyle bir şey oluyormuşbenim cihaz iphone 7 ama ben sorunsuz kullanıyorm
JB yaptım arabada video izlemek için ne yapmam gerek?@byderebey, Checkran1n veya uncover ile jailbreak edebilirsiniz.. forumumuzda konuları var..
JB yaptım arabada video izlemek için ne yapmam gerek?
Merhaba iphone 6 cihazım var carbridge için jb kurmak istiyorum fakat beceremedim ücretli/ücretsiz yardımcı olacak var mı ? Mac cihazım mevcut(daha kolay oluyor sanırım)
Restore roofts yap o halde..eger hic bir tweak yuklu degilseİphone 6 Jailbreak yaptım, 2 gün kullandım tweakları falan sorun çıkmadı kapatıp açtım jailbreak bozulmuş yap dedim 29/30 oldu yeniden başlatıcam dedi ok dedim fakat açılmıyor telefon 10 15 dakika açılma ekranında kalıyor sadece apple logosu. 15 dakika sonra normal modda açılıyor. Yardımcı olabilecek var mı
Tweaksız başlatınca çalışıyor fakat tweaklı başlatınca açılmıyor. Fakat hiçbir tweak eklemedim
Hangi tweak ler yukluMerhaba telefon jb iken çevrmdışı kalıyo uygulamalara girmiyo appstore bağlanmıyo jb yokken sorun yok ama yardımcı olacak biri varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?