Biraz daha açarsanız sorununu yardımcı olan çıkar. Hangi aracı kurmaya çalıştınız hangi adımları izlediniz vsMerhaba cihazım 8 plus ios 14.4 kullanıyorum jelibreak yapmak istiyorum ama bu uygulama bütünlüğünü doğrulıyamadığı için yüklenemiyor diyor yardımcı olabilecek varmı
Merhaba.Merhaba cihazım 8 plus ios 14.4 kullanıyorum jelibreak yapmak istiyorum ama bu uygulama bütünlüğünü doğrulıyamadığı için yüklenemiyor diyor yardımcı olabilecek varmı
hata nedir ss atarmısıncheckra1n ile deniyorum hata veriyor linux üzerindende bios üzerindende
Tekrar jb yapar mısın, eğer olmazsa safe mode ile birlikte jb yapıncihazı kapatıp açtım. ubuntu üzerinden tekrar jailbreak yaptım cydia ve tweakler geldi ama checkra1n uygulaması hala yok. ilk jb yaptığım gibi yapmıştım oysa ki
3utools'da da jailbreaksiz gözüküyor bu aradacheckra1n uygulamasından restore yaptım ama bankacılık vb uygulamaları açılmıyor. tweakler silinmiş gözüküyor olsa da tamamen silinmedi. bunu düzeltmek için ne yapmam lazım (telefonu sıfırlamadan)
jailbrek tam olarak kalkmaz o şekil sadece tweak ve repoların kalkar ama kalıntıları kalır ve uygulamalar hala jb uyarısı verirler ipsw ile itunes üzerinden restore etmen gerek ama bu seferde sürüm kaybedersin succusion diye bir tweak var kullanmadım ama bulunduğun sürüme restore ediyor repoda var istersen bi o şekil dene3utools'da da jailbreaksiz gözüküyor bu arada
Formumuzda gerekli anlatımlar ve desteklenen cihazlar mevcut.Merhaba arkadaşlar Jailbreak ile ilgili son durum nedir bilenler anlatabilir mi hangi sürüm hangi cihazlara var ve yakında çıkacak veya olası beklediğimiz bi haber gelişme var mı anlaşır şekilde anlatır mısınız
tüm Sorularınızı jailbreak hakkında burdan sorunuz arkadaşlar..Merhaba Arkadaşlar ,
Bu başlık altında Jailbreak sohbeti yapabilirsiniz, soru sorabilirsiniz..
Cheakra1n yapbilirsiniz.. arkadaşım.. Face İD şidfre olayı çalışmayacaktır bilginize. tekrar format attıgınızda aynı sürüme Çalışacaktır.iyi akşamlar iPhone X 14.4.2 için jailbreak aracı armı acaba bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
henüz yok fakat 2 ay içinde çıkma ihtimali var 15lere. fakat 15.2 e gelecekmi bilinmiyor 15.1 ve aşagı biliniyor . bekleyip görecegiz.Merhaba arkadaşlar 15.2 iPhone 6s için jailbreak henüz yok dimi
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?