malesef Sorry, iPhone X (Global) is not supported on iOS 14.4.2 at this point. desteklenmiyor Hatası alıyorumCheakra1n yapbilirsiniz.. arkadaşım.. Face İD şidfre olayı çalışmayacaktır bilginize. tekrar format attıgınızda aynı sürüme Çalışacaktır.
merhaba iPhone X 14.4.2 versiyonu olan telefonumu şifreleri kaldırarak jailbreak yaptım şimdi jailbreak silinmesin diye sürekli şifresiz kullanmak zorunda mı kalıyorum yoksa bunun için ekstra bir yöntem tweak var mı yardımcı olursanız sevirim şimdiden teşekkürlerayrı ayrı konu açmaktansa. jailbreak ile ilgili sorunlar burdan belirtiniz .arkadaşalar
Geçici çözüm .. videomerhaba iPhone X 14.4.2 versiyonu olan telefonumu şifreleri kaldırarak jailbreak yaptım şimdi jailbreak silinmesin diye sürekli şifresiz kullanmak zorunda mı kalıyorum yoksa bunun için ekstra bir yöntem tweak var mı yardımcı olursanız sevirim şimdiden teşekkürler
Bende cihazı sıfırlama aşamasındayım, forumda dolanıp duruyorum. Benim de bu cevaba ihtiyacım var =)Semirestore ve succession arasında bir fark varmı hangisini yapmayalıyız ?
henüz yok . çıkacak .. checkra1n . gelebilir. çok yakındaiPhone 7 Plus icin 15.3.1 icin jailbreak vrmi
Yok mu cevap verebilecek biri!Bende cihazı sıfırlama aşamasındayım, forumda dolanıp duruyorum. Benim de bu cevaba ihtiyacım var =)
Artı bir iki soru sormak istiyorum;
Şuan 13.3.1 sürümde jbli olarak kullanıyorum. ve 3.5 sürüme unc0ver ile geçmek istiyorum.
Cihazı sıfırladıktan sonra 13.5 sürüme nasıl geçebilirim? Yani cihaz açılışta son sürüme yükseltir mi? Yoksa olduğu sürümde mi açılır?
13.5 sürüme ait shsh kaydım var, bu sürüme nasıl yükselteceğim? itunes mi kullanmam gerekiyor? Teşekkürler.
SHSH kaydınız var ise. geçebilrsiniz. birde yeni yntem ile 14.8.1 geçiş var. videolarv yapılmıştıYok mu cevap verebilecek biri!
?
Sadece 13.5 e ait SHSH kaydım var. Nasıl yapabilirim? Video veya konu başlığı var mı rica etsem? Önce succesion ile cihazı mi sıfırlayacağım? Sonrasında ne yapacağım bilmiyorumSHSH kaydınız var ise. geçebilrsiniz. birde yeni yntem ile 14.8.1 geçiş var. videolarv yapılmıştı
Herşeyi denediysen tam restore denemekten başka çaren kalmayabilir.Merhabalar bu aralar başım beladan kurtulmuyorSorun Şu Telefondan (İphone 7 Plus Yazılım 14.3) Tiktoktan Kimseyi Takip edemiyorum Aynı Tiktok hesabıyla İpad den denediğimde takip edebiliyorum. RestoreRootfs yaptığım halde tiktoku silip yüklediğim halde 5 kez hard reset attığım halde jailbreak olmadan denediğim halde hatta sonrasında İcleanerPro ile dosya dizinleri herşeyi temizlediğim halde sonrasında Filza ile Tweaklerin kayıtlı olduğu bu dosyaya Library/MobileSubstrate/Dynamic Libraries baktığım halde zaten içi boştu Hiçbir türlü Tiktoktan kimseyi takip edemiyorum. Şuna Eminim RestoreRootfs yapılsa tweakler silinse bile sistemde bir yerde duruyor tweakler sizce başka hangi dosyalardadır Filza ile eskiden kurduğum tweaklerin ismini aratıyorum çıkmıyor yani tiktok takibine engel olan o tweak RestoreRootfs yapmış olsamda bir yerde etkin ve Tiktok takip yapmama izin vermiyor onu bulup silmem lazım bu durumu nasıl çözerim sizce? Not: Succession Tam Restore Tweak ini kullanmak istemiyorum malüm elma riski yada veri kaybetme riski olduğu İçin
Herşeyi denediysen tam restore denemekten başka çaren kalmayabilir.
yine sonuçta kalıyor silsenizde sistemdfe kalıntı meydana gelmiş oluyor cihazı komple restore etmeniz gerekiyorDemekki RestoreRootfs yapılsa bile tweakler sistemde bir yerde kalıyor telefonda tiktoktan kimseyi takip edemiyorum ama jailbreaksiz ipad de takip edebiliyorum aynı hesapla RestoreRootfs yaptığım halde bu kalan tweaklerin hangi dosyada olduğunu bilsem Filza ile sileceğim bana bu bilgi gerekli hocam
Ipad air 3 15.5 ve ve iphone 11ios 15.4.1 jailbreak yapma imkanım var mı arkadaşlar ?
Dopamine jailbreak kurulu cihazımda CarBridge kurmaya çalıştığımda, fotoğrafta görüldüğü gibi takılıp kalıyor.Merhaba Arkadaşlar ,
Bu başlık altında Jailbreak sohbeti yapabilirsiniz, soru sorabilirsiniz..
Rehber - Serotonin Jailbreak İOS 16.0 – 16.6.1
Serotonin, modern A12+ cihazlarla uyumlu ilk iOS 16 jailbreak'i olarak adlandırılabilir. Hangi cihazlar ve iOS sürümleri destekleniyor? Serotonin Jailbreak, yakın zamanda güncellenen KFD istismarından, özellikle de puaf_landa'dan yararlanıyor. Bu, iOS 16.0'dan iOS 16.6.1'e kadar ve iOS 17.0'ı...trappledestek.com Rehber - Trollstore yeni yükleme aracı TrollStar yayınlandı.iOS/iPadOS 16.2'& 16.6.1
Gereksinimler iOS/ıpados 16.0 ila 16.6.1 sürümlerini çalıştıran bir cihaz Cihazınıza yüklenen İpuçları uygulaması Sideloadly'nin en son sürümüYeni pencerede aç iTunes'un en son sürümüYeni pencerede açeğer Windows'taysa TrollStar'ın en son sürümüYeni pencerede aç iPA...trappledestek.com Rehber - WinRa1n v2.1 iOS 12 – Windows için iOS 16 jailbreak aracı (pelera1n ve checkera1n)
Yeni WinRa1n, A8 – A11 cihazlarını çalıştıran tüm cihazlar için Windows kullanıcılarına yönelik bir iOS 12 iOS 17 jailbreak aracıdır. Windows aracı tüm checkM8 cihazları, checkra1n 0.12.4, checkra1n 0.1337.1 ve Palera1n için çalışır. Artık tüm Windows işletim sistemi desteklenmektedir. Link...trappledestek.com Rehber - Dopamine Jailbreak iOS 15.0 - iOS 15.4.1
Kaynağa buradan ulaşabilirsiniz. Dopamine Jailbreak Nedir? Dopamine Jailbreak arm64e yani A12 ve A15 arası işlemciye sahip cihazlarda İOS 15.0 ile 15.4.1 arası sürümde çalışan ve M1 işlemciye sahip cihazlarda çalışan köksüz bir jailbreak türüdür. Desteklenen paket yöneticileri nelerdir? Sileo...trappledestek.com Rehber - Fugu14 A12+ Cihazlar Jailbreak Hakkında Herşey.
Merhabalar arkadaşlar .biliyorsunki yeni Fugu 14 çıktı ve yeni yöntemle olay daha basit hale geldi .. DESTEKLENEN SÜRÜM VE CİHAZLAR Unc0ver V7 now support Jailbreak for 14.4-14.5.1 A12-A14 1. Madde : Welcome to AltStore Pcye kurulumu gerçekletiriniz. AltStore 1.4.8 w / unc0ver'ın Fugu14...trappledestek.com Rehber - Checkra1n 0.12.4 - Nasıl Jailbreak Yapılır? Gelen Yenilikler Ne?
checkra1n 0.12.4 (Windows & Mac & Linux) Nasıl Jailbreak Yapılır? Gelen Yenilikler Ne? iOS 14 için Jailbreak yapmak istedin ve araştırmaya başladın. En sonunda checkra1n adında bir jailbreak aracıyla karşılaştın. Bu rehberde iOS 14 cihazınızı nasıl jailbreak’li hale getirebileceğinizi...trappledestek.com
Sorunu çözebilen oldu mu ?Dopamine jailbreak kurulu cihazımda CarBridge kurmaya çalıştığımda, fotoğrafta görüldüğü gibi takılıp kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?