Arkadaşlar 12.4 de bi ara çalıştırabildim sonra silmiştim şuan kuruyorum bir kaç repodan ama çalıştıramıyoeum nasıl çözeriz bu durumu bizim slieo repodanda indirdim ama whatsapp a ayarları gelmiyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.reposundan son sürümünü indirebilirsiniz
Buda Türkçetürkçesi varken neden yabancı ..
Buda Türkçe
Hangi sürümdesiniz ? ayarları nasıl yaptınız? çalışmayan kısmı neresi ?Çalışmıyor arkadaşlar bende
oradan indirmiştim çalışmama olayı şöyle whatsapş a ayarı gelmiyor2.ci repomuzdan indiriniz...Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Watusitools kurulumu bakarmısınoradan indirmiştim çalışmama olayı şöyle whatsapş a ayarı gelmiyor
Çakışmaz, watusi,onlinenotify,stalky hepsini bir arada kullanabilirsinizwatusi tweakiyle çakışıyor mu bu ?
oradan indirmiştim çalışmama olayı şöyle whatsapş a ayarı gelmiyor
o bende yok hocamwatusi tweakiyle çakışıyor mu bu ?
anlıyamadım hocam ne demek istediniz ama şöyle online tweakini kurunca zaten eklentiside indiyorWatusitools kurulumu bakarmısın
üyelik bilmiyorum yani ayarlarda tweak aktif gözükiyoru whatsappa giriyorum tweakin ayarları yoküyelik aldınızmı üyelliğiniz varmı..?
Eski whatsappı silmek mi gerekiyor acaba .Ayarlara gelerek orda üyelik giriş i yapmanız yada üyelik Alman gerek
Ekli dosyayı görüntüle 5588Ekli dosyayı görüntüle 5589
Komple kaldırın hepsinio bende yok hocam
anlıyamadım hocam ne demek istediniz ama şöyle online tweakini kurunca zaten eklentiside indiyor
üyelik bilmiyorum yani ayarlarda tweak aktif gözükiyoru whatsappa giriyorum tweakin ayarları yok
Arkadaşlarınızın WhatsApp ta , hakkındaki, son durumunu ve profil resim güncellemelerini kontrol etmeye yararstalky'nin diğer iki tweakten farkı ne tam olarak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?