OnlineNotify

bak böyle çalıştı ama kayıt istiyor ama en azından ayarı geldi sonra iyi bari diyip bizim repolardan kurmaya başladım whatsapp a ayarı bile gelmedi

Bu sayfanın reposunda sağlam çalışıyor garip gerçekten lifpa.com/repo. Üyelik. Aldığındada resimdeki maddeler geliyor

Başka bir tweakle bağımlılıkları çakışıyor muhtemelen

Üyelik oluşturup ve ardından giriş yapmaya çalışınca failed diye giriş hatası veriyor!

Üyelik oluşturup ve ardından giriş yapmaya çalışınca failed diye giriş hatası veriyor!

538 331 83 30 aratın yardımcı olacaktır Whatsapp tan @DeliTurK yani bizde sağlam görünüyor sağlam olmasa güncel denmez yardımcı olmak isterimde herşey olumsuz anlatınca görüntülü gösterseniz daha iyi

Son düzenleme:
Ben üye kaydı yaptım ancak benden ücret istiyor...

Edit : Problemi hallettim ...

Son düzenleme:

İşlem tamam.
Size ve Delitürk e ilginizden ötürü
Çok teşekkürler
Emeğinize sağlık

Arkadaşlar kurulum filan tamam bir sorunum yok fakat takip listesine eklediğim kişilerin bir kısmını gösterip diğerlerini göstermiyor sorun ne olabilir

dünden beri bildirim gelmiyor bir anda durdu, bir sorunmu var yeniden kurdum v.s. herşeyi denedim yok.

Favoriye ekledim

Sürüm: 3.2.1 repomuzda güncel edilmiştir..

Adammmmmmmmmmmmmmm

teşekkürler yeni versiyon 3.2.2 çıkmış

sorunsuz kullanıyorum dostlar repodan yükleyin

Sürüm: 3.2.3 sürümüne güncel edilmiştir

14.1 destekliyor arkadaşlar

Sürüm: 3.3.1 REPOMUZDA GÜNCEL EDİLDİ .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…