OnlineNotify

Sürüm: 3.3.2 repomuzda son sürüm eklendi

Sürüm: 3.3.3 repomuzda güncel edildi .

teşekkürler . arkadaşlar .. yeni sürüm sorunsuz

yeni sürüm için teşekkürler

Sürüm: 3.3.4 repomuzda güncel edildi

Ekli olmadığım ve engellendiğim kişi içinde yarar mı?

Merhaba. Whatsapp uygulamaya giriş yapmadan ''yanıtla'' yaparak yapılan konusmalarda da 'online' olarak algılayabiliyor mu acaba?
Eğer algılamıyorsa algılayan farklı bir uygulama var mıdır?

edit: ne yazık ki bildirimden yanıtlanırsa online göstermiyor.

Son düzenleme:
Sürüm: 3.3.8k repomuza güncel edildi

Sürüm: 3.3.10k repomuza güncel edildi

Bildirim yerine whatsapp içindeyken kişi online olduğunda sadece işaret gösteriyormu

Bildirim yerine whatsapp içindeyken kişi online olduğunda sadece işaret gösteriyormu
okadarını bilmiyorum . ama • Seçilen kişiler çevrimiçi / çevrimdışı olduğunda WhatsApp içinde ve dışında bildirim yada bbiri bir mesaj yazmaya başladığında bildirim göztwriyor .. işaret verdigini bilmiyorum..

Teşekkürler

Sürüm: 3.3.12k repomuza güncel edildi

jailbreaksiz olarak yapma şansımız varmı acaba

Merhaba, tweak'ı 1 senedir kullanıyordum fakat bir süredir çalışmıyor(hiçbir fonksiyonu). Ya uygulama artık destek vermeyi bıraktı ya da lisans sorunu yaşıyorum. Sorun nedir acaba çözülebilir mi? Sadece bende mi sorun var yoksa? Oluşturduğum hesaptan çıkış alıp yeni hesap açtım fakat yine lisans olmadı(restore license desem bile).

Konuyu düzenliyorum, 2. cihazımda sadece Watusi 2 ve Stalky kuruluydu, ikisi de lisanslıydı. Az önce Online Notify kurdum ve diğer tweaklar'ın lisansları da kalktı. Whatsapp içinde reklam görmeye başladım... Online Notify kurmadan önce sorun yoktu :/ Lisans sorununu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…