- Adım
- Öznur
- Cihaz
- iPhone 11
- Konular
- 1,107
Arkadaslar uygulamaya girişte apple id mi kabul etmiyor neden acaba ?
Bu şekilde
Apple şifremimi değiştireyim yani ?
Tweak Adı: ReProvision
hesabına ihtiyaç duymadan uygulamarınızı cihazınızdan imzalamanıza olanak sağlayan, ReProvision Matt Clarke (XenHTML Geliştiricisi) imzasıylaİNAL yayınlandı. Uygulamada ilk dikkat çeken özellik ise iOS 9.0 ve üstü sürümleri çalıştırması tüm 32 bit ve 64 bit cihazlar için geçerli olması. 3 farklı cihazda denenmiş ve olumlu sonuç alınmıştır. Zaten geliştiricinin referansı ve geliştirmiş olduğu tweakler kullanıcıyı ikna etmeye yeter niteliktedir.
- Güncelleme Tarihi: 02 Mar 2019 - 00:01
- Havuz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- Havuz URL'si:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- Bölüm: Tweaks
- Sürüm: 0.4.1
GELİŞTİRİCİ HESABINA BOŞUNA PARA ÖDEMEYİNİZ...
Uygulamayı Extender'dan ayıran özelleklerden ikisi: Düşük güç modunda imzalama yapma seçeneği ve profil oluşturma seçeneği.. Uygulama genel olarak başarılı arkadaşlar..
Kullanan üyeler geri dönüş yaparlarsa bu Tweak için Türkçe Yama yapmayı düşünüyoruz..
Çalışıyorsa sıkıntı yok en kısa sürede zaten repoya yeni sürümü ekler arkadaşlar güncellersiniz sizdeSizin repoda eski verision yuklu onu yukledim bi problem yapmadi kaldirip bunumu yuklesem
Acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çalışıyorsa sıkıntı yok en kısa sürede zaten repoya yeni sürümü ekler arkadaşlar güncellersiniz sizde
Gayet guzel calisiyor az once manuel olarak imzaladim
Bu ara sertifikalarda sorun var biraz bekleyeceğiz düzelmesi için bende de benzer sıkıntılar var merak etmwyin yakında düzelecektir
Hocam dediğim gibi apple sertifikalarda sorun var cydia impactor ile yeniden yükleyin aldığınız hatanın çözümü de sanırım revoke yapınca geçiyor impactordeSözde dun tweakla imzalamistim ) siz siz olun telefonunuzu kaptmayin
Hocam dediğim gibi apple sertifikalarda sorun var cydia impactor ile yeniden yükleyin aldığınız hatanın çözümü de sanırım revoke yapınca geçiyor impactorde
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.