Jailbreak ,semi untethered olduğundan 7 günde bir tekrar yapıp sertifikayı imzalamanız gerekiyor, bu uygulama bu işleme gerek kalmadan sertifikayı kendi otomatik olarak imzalıyorBu ne işe yarıyor konulara fransızımda
Arkadaşlar bunu kullanmam için bilgisayardan mı jailbreak yapmam lazım lütfen yardımcı olun yani herhangi bir siteden indirdiğim jailbreak aracı içinde geçerli mi
Arkadaşlar bunu kullanmam için bilgisayardan mı jailbreak yapmam lazım lütfen yardımcı olun yani herhangi bir siteden indirdiğim jailbreak aracı içinde geçerli mi
Çok çok teşekkür ederim indirdim bir şeyler yaptım ama oldu mu bilmiyorum apple kimliğimi girip pazar gününü seçtimPC daha iyidir. fakat imkan zaman olmadığından .. teldende yapabilirsiniz..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Orda şunu söylüyor dostum; apple id sitesine gir ve kendine, uygulamaya özgü bir parola oluştur.Apple kayıt bilgilerimi kabul etmiyor 2 adımı geçemiyorum
Apple kayıt bilgilerimi kabul etmiyor 2 adımı geçemiyorum
gelen yazıda web üzerinden apple sayfasından parola oluştur dedikten sonra o parolayı reprovisiona yazın girecek
Tamam hallettim teşekkür ederim şimdi ne yapmam lazım
Orda şunu söylüyor dostum; apple id sitesine gir ve kendine, uygulamaya özgü bir parola oluştur.
Uncoveri 365 gün nasıl yaptınız? Bende 1 haftayı geçmiyor ?Tweak Adı: ReProvision
hesabına ihtiyaç duymadan uygulamarınızı cihazınızdan imzalamanıza olanak sağlayan, ReProvision Matt Clarke (XenHTML Geliştiricisi) imzasıylaİNAL yayınlandı. Uygulamada ilk dikkat çeken özellik ise iOS 9.0 ve üstü sürümleri çalıştırması tüm 32 bit ve 64 bit cihazlar için geçerli olması. 3 farklı cihazda denenmiş ve olumlu sonuç alınmıştır. Zaten geliştiricinin referansı ve geliştirmiş olduğu tweakler kullanıcıyı ikna etmeye yeter niteliktedir.
Sürüm. 0.4.3
- Güncelleme Tarihi: 02 Mar 2019 - 00:01
- Havuz URL'si:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Düzenleme: @DeliTurK
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ORJİMAL Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Chimera Desteği..
GELİŞTİRİCİ HESABINA BOŞUNA PARA ÖDEMEYİNİZ...
Uygulamayı Extender'dan ayıran özelleklerden ikisi: Düşük güç modunda imzalama yapma seçeneği ve profil oluşturma seçeneği.. Uygulama genel olarak başarılı arkadaşlar..
Kullanan üyeler geri dönüş yaparlarsa bu Tweak için Türkçe Yama yapmayı düşünüyoruz..
Ekli dosyayı görüntüle 5599Ekli dosyayı görüntüle 5600Ekli dosyayı görüntüle 5601Ekli dosyayı görüntüle 5602
Developer hesabıUncoveri 365 gün nasıl yaptınız? Bende 1 haftayı geçmiyor ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.