ReProvision arka planda 6 saattir çalışıyor gözüküyor.sizde de aynı sorun varmı. kaldırıp tekrar kurdum ama hergün aynı 3 saat 4 saat arka planda çalışıyor. gözüküyor..
benim imzam 1 haftalık oldu nasıl 1 yıl yapabilirim
@Damla delitürk yoğun dönüş yapmadı geliştirici ile görüştüm. yeni güncelleme v0.4.3 ile düzeltti sağolsun şu anda sorunum yok repoda da güncel değil tweak
hiç sorun yok arka planda çalışırken pil kullanımı ile ilgili sorunu düzeltmişSıkıntı varmı pile ?
Fazla kullanım yüzünden kaldırdım ben açıkcası. 24 saatte 3-6 saat arası kullanımda bulunuyordu.hiç sorun yok arka planda çalışırken pil kullanımı ile ilgili sorunu düzeltmiş
@Baskan bu tweaki takibe aldık zaten. Bu gibi kalıcı ve sürekli güncelleme alabilecek tweaklerin Tr Yama ları olması gerekir. Kullananlar olumsuz dönüş yapmazlarsa eğer, Türkçe yapma yapmayı düşünüyoruz. kullanan üyelerimizin geri bildirimini bekliyoruz. Aşırı şarj tüketimi, diğer tweaklerle çakışma durumu vs. Konularda geri dönüşleri bekliyoruz.
ios 12.1.4 cihazımda çalışmadı. Tweak ana ekrana yükleniyor. Ancak uygulama simgesine tıkladığımda açar gibi yapıyor ve açmadan atıyor.
çalışıyor kaldırın birde.. yeni sürümü olan bu repodan deneyin..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?