Kuzgun
Apple Sever
- Konular
- 1
Sorunsuz geçişi yaptım çok makbule geçti. Teşekkür ediyorum.13.5 ten 14.3 e geçtim . iPhone 11 . Jb de yaptım .SHSH'ye İhtiyaç Olmadan Cihazınızı iOS 14.3'e Nasıl Yükseltebileceğinizi Göstereceğim.
-------------------------
Not: Cihazınızın A13 veya daha alt bir işlemciye sahip olması ve iOS 14 sürümüne uyumlu olması gerekir. Yani iPhone 6, iPhone 5s gibi iOS 14 desteklemeyen cihazlarda ve iPhone 12 serisinde bu yöntem çalışmaz.
Uyarı: Cihazınızda Jailbreak olmalıdır. Aksi takdirde yapamazsınız.
Uyarı: Güncelleme bulmayı engelleyen OTABlocker tarzı tweak kullanıyorsanız kaldırın. iCleaner Pro'da Havadan Yazılım Güncelleme hizmetlerini devre dışı bıraktıysanız aktif edin. Unc0ver ile Jailbreak yaptıysanız uygulama ayarından Disable Auto Updates seçeneği aktifse devre dışı bırakıp yeniden Jailbreak (ReJailbreak) yapın.
iOS 14.3'e Yükseltme Yapılışı
1. ADIM: (Tercihinize bağlıdır.) Şu anda cihazınızda kurulu iOS sürümüyle yeni bir başlangıç yapmak için Restore yapabilirsiniz.
2. ADIM: MYXXdev's Repo'nun cihazınızda ekli olduğundan emin olun. Sizde ekli değilseZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.repoyu ekleyebilirsiniz.
3. ADIM: Repoyu ekledikten sonra MYBloXX tweakini cihazınıza kurun. Tweak sizde görünmüyorsa repoları yenileyin.
4. ADIM:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.profili cihazınıza indirin. Ayarlar uygulamasında kurulumu tamamlayın.
5. ADIM: Güncellemeyi görüyorsanız Jailbreak aracınıza girip Restore RootFS yaptıktan sonra güncellemeyi indirmeyi başlatabilirsiniz.
6. ADIM: iOS 14.3'e başarılı bir şekilde yükselttiğinizde Ayarlar>Genel>Profil ve Aygıt Yönetimi kısmına gidip indirdiğiniz profili kaldırabilirsiniz.
Bazı Yaşayabileceğiniz Sorunlar ve Çözümleri
Güncelleme sizde görünmediyse NewTerm 2 tweakini kurup aşağıda vereceğim komutu çalıştırın:
launchctl reboot userspace-------------------------MYbloXX tweakinden dolayı böyle bir yazı ayarlar uygulamasının en üst kısmında belirebilir. Bunu kaldırmak oldukça basit.
1. YÖNTEM: (Jailbreak gerekir.) Ayarlar>MYBloXX tweakini bulduktan sonra Remove Supervision Message butonuna basın. Sorun düzelecektir.
2. YÖNTEM: (Jailbreak gerekir.) Filza File Manager tweakine girelim. Sizde kurulu değilse indirebilirsiniz.
var/containers/Shared/SystemGroup yolunu izleyelim. Ardından systemgroup.com.apple.configurationprofiles dosyasına basalım. Library/ConfigurationProfiles yolunu izleyelim. CloudConfigurationDetails.plist dosyasının üstüne basalım. IsSupervised kısmını bulun, No işaretleyin ve kaydedin. Sorun düzelecektir.
İşinize yararsa yorumlarda belirtebilirsiniz.