Taşınabilir Checkra1n Uygulaması - Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tskler

teşekkürler

herşeyi doğru yapıyorum en son cihaz acılıyor cydia gelmiyor

iphone x te başarısız olan arkadaşlar konunun sahibi arkadaşla deneye deneye çözümü bulduk ilk başta sim kartınızı çıkarın iphonemu bul ve sifrenizi kapatın sonra konuda yazan adımları tek tek uygulayın checkrain ekrana gelecektir denendi hersey olumlu yapamayanlar özelden yazabilir

Hocam bu checkrainde diyelim telefon takıldı kapandı tekrar yüklemek için linuxdan checkrain mi kuracaz başka yolu varmı ?

Hocam bu checkrainde diyelim telefon takıldı kapandı tekrar yüklemek için linuxdan checkrain mi kuracaz başka yolu varmı ?
yazdırdığınız flash bellek yanınızda kalsın jb gittiğinde işlemleri herhangi bir pcden tekrar edin yalnız start demeden optionstan verbose boot tikini açıyosunuz sonra start diyip aynı şekil devam

yazdırdığınız flash bellek yanınızda kalsın jb gittiğinde işlemleri herhangi bir pcden tekrar edin yalnız start demeden optionstan verbose boot tikini açıyosunuz sonra start diyip aynı şekil devam
Ben açmadan yaptım sanırım hocam hatırlamıyorum ne sorun olur ki ?

İlkinde sorun yok. Açılmasada olur. Ama diğer seferlerde jailbreak yapmıyor. En azından bizim cihazlarda yani x lerde yapmıyor. Sizde de yapmaz diye bundan sonra yani jailbreak yapılmış bir cihazı verboose boot tikini açarak tekrardan jailbreak yapıyoruz

Evet arkadaşlar sonun da başardım kurmayı yardımcı olan tüm dostlara teşekkür ederim

Anlatıldığı gibi yaptım hiç sorun çıkmadı. 13.3.1 sürüm için Cydia geldi. Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 6D2D2899-05E3-437D-9C15-C1CDD860B7C9.jpeg
    3.8 MB · Görüntüleme: 20
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…