- Adım
- Öznur
- Cihaz
- iPhone 11
- Konular
- 1,107
@N.o.r.t.h.w.i.n.D Bakarmısın abi
Buraya kadar geldim, start yaptım dfu moduna geçti ama tlf bi şey gelmedi
Cihazım İPhone 6s
eksik bi şey mi yapıyorum?
Hata 78 kodu veriyorHata alırsanız bi yerde takılırsanız yazın yardımcı olmaya çalışayım
şimdi usb çıkarıp teli açın sonra usb takıp start deyin.. recovery moda alacak göztergedeki işilemleri tek tek yapın olacak
şimdi usb çıkarıp teli açın sonra usb takıp start deyin.. recovery moda alacak göztergedeki işilemleri tek tek yapın olacak
Cydia geldi sonunda, ama ekli kaynakların içi boş.şimdi usb çıkarıp teli açın sonra usb takıp start deyin.. recovery moda alacak göztergedeki işilemleri tek tek yapın olacak
Cydia geldi sonunda, ama ekli kaynakların içi boş.
cheacra1n gir komple kaldır.. tekrarv dene biŞimdi de böyle oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 8309
düzelmedibunu baştan kurun düzelir diye düşünüyorum düzelmezse yazın tekrar
Rocketbootsrap ve Preferenceloder yüklü olmasına rağmenmi ? sürüm nedir.. cihaz nedir..düzelmedi
ios 13.3.1Rocketbootsrap ve Preferenceloder yüklü olmasına rağmenmi ? sürüm nedir.. cihaz nedir..
Rocketbootsrap ve Preferenceloder yüklü olmasına rağmenmi ? sürüm nedir.. cihaz nedir..
ikisini de yeniden kurdum, olmadıRocketbootsrap ve Preferenceloder yüklü olmasına rağmenmi ? sürüm nedir.. cihaz nedir..
ikisini de yeniden kurdum, olmadı
onu da denedim yine olmadı. sizi çok uğraştırdım, yardımlarınız için teşekkürler.Cheakra1n GİR CİYDİA RESTORE DE KALDIR tekrar sıfrdan deme. bir arkadaşım.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.