system of a down
Apple Sever
- Konular
- 2
Değerli arkadaşlar hiç bir yerden Unc0ver yüklenmiyor acil yardımınıza ihtiyacımız var
Kardeşim yüklenmiyor ?Unc0ver.dev sitesinden yükleniyor.
Ayrıca sertifikası iptal edilmiş bir unc0ver sürümü hala cihazınızda yüklüyse Safari geçmişini silip cihazı uçak moduna aldıktan sonra ayarlardan profillere gidip uygulamayı doğrula derseniz doğruluyor.Denedim oldu bu şekilde.
Not:Kendi mesajımı düzenlerken başka bir mesaj olarak tekrar yazıldı.Üsttekini silebilirsiniz.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim yüklenmiyor
Telefonum yarım kaldıBir gün öncesinde yükleniyordu.Yine iptal edilmiş olabilir.Ara ara kontrol etmek lazım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selamın aleyküm hiçbir şekilde uncover yükleyemiyoruz aramızda Bilgisayarı olmayan arkadaşlarımız da var birinizden ricam şu siteden apk pure den uncover in son sürümünün ipasını upload edebilirse biZde bilgisayarsız yükleye biliriz ben denedim fakat telefondan hata verdi. Biriniz yükleye bilirse linkini atıp bizde ordan yükleye biliriz
Selamın aleyküm hiçbir şekilde uncover yükleyemiyoruz aramızda Bilgisayarı olmayan arkadaşlarımız da var birinizden ricam şu siteden apk pure den uncover in son sürümünün ipasını upload edebilirse biZde bilgisayarsız yükleye biliriz ben denedim fakat telefondan hata verdi. Biriniz yükleye bilirse linkini atıp bizde ordan yükleye biliriz
Hangi profil hocam ?
Cokernutda işlemioyor artık maalesef yapmıştım gitti yine appsync unıfıed yükle dediler bilmeden yükledim ne işime yarar bilmiyorum
3utolls ile yükleniyor arkadaşım telden yüklenmez serttifika yüzündenHangi profil hocam ?
Sonunda mobil yüklemeyi buldum yükleyemeyen olursa yardımcı olurum yinede teşekkür ederim dost ?
Orijinal siteden uc04store yükle ordan istediğin gibi indirme yapabilirsin reprovision yapmayı unutma ?Hangisi yüklüyor şu anda dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?