egemenavci
Apple Sever
- Konular
- 0
iphone xs uygalanabiliyor mu deneyen var mı
iphone xs uygalanabiliyor mu deneyen var mı
maalesef şu an bootra1n 13.4 desteklemiyor ama checkra1n yapabilirsiniz herhalde mac yardımıyla ya da oluyorsa ubuntu ileİyi aksamlar iphone x 13.4 destekleyen bir yol gosterirmisiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
maalesef şu an bootra1n 13.4 desteklemiyor ama checkra1n yapabilirsiniz herhalde mac yardımıyla ya da oluyorsa ubuntu ile
Macos la yapılıyor ama ubuntu kurulu sistemde nasıl yapılır onu bulamadım.Eywallah dostum bir yol bir link bildigin warmi yol izleyebilicegim zahmet olmassa ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam her şeyi yaptım dfu moduna aldım Jailbreak işlemi de bilgisayar ekranında başarıyla tamamlandı fakat telefon açıldığında checkra1n ekrana gelmedi sebebi nedir anlayamadım
Denedim 13.4 destekliselamın aleyküm yeni sürümü eklenmiş haliyle çıkmış
Download bootra1n 0.10.1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İphone 7 GSM İOS 13.3 Cihazım, error 78 hatası alıyor. Üstelik ilk denemede başarılı olup fakat checkra1n uygulaması yüklenmedi!
iphone 6s ile yaptım. teşekkür ederim.Denedim 13.4 destekli
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.