onu da denedim yine olmadı. sizi çok uğraştırdım, yardımlarınız için teşekkürler.
cydia da görünüyor, ayarlarda görünmüyor.gruptan yaz.. destek versin doğu abi ... birebir.. arkadaşım.. yanlış bir şey ediyorsunuz.. olmadı uçak moduna alın .. 3g açık olsun incloud kapatın deneyin..
sen ilk defamı jailbreak yaptın hocamcydia da görünüyor, ayarlarda görünmüyor.
hayır 12.4 de kullanıyordum, cihaz kapandı tekrar yükleyemedim, ne yaptıysam olmadı. 13.3 e güncelleyip checkra1n ile yaptım. 12.4 de sorunsuz kullanıyordum.sen ilk defamı jailbreak yaptın hocam
13.3 ilk jailbreak'ini taşınabilir checkrain ilemi yaptın ?hayır 12.4 de kullanıyordum, cihaz kapandı tekrar yükleyemedim, ne yaptıysam olmadı. 13.3 e güncelleyip checkra1n ile yaptım. 12.4 de sorunsuz kullanıyordum.
evet13.3 ilk jailbreak'ini taşınabilir checkrain ilemi yaptın ?
hata 78 kodu alıyorsan ilk jailbreakini mac os'da yapman gerekiyor.Mac os'da 1 kere jb yaparsan cydia falan düzelicek ileriki jailbreak yapımında taşınabilir checkrain kullanabilirsin.Senin şuan yapacağın tek şey mac os'da jb yapman tekrardan
ilginç vallah tweakler ayarlarda gözükmüyorsa yapılması gerekenleri söyledik bunlar çözüm bulmalıydıonu da denedim yine olmadı. sizi çok uğraştırdım, yardımlarınız için teşekkürler.
Video - Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Video Anlatımarkadaşlar iPhone 7 ios 12.4’teyim 13.3.1’e güncelleyip taşınabilir checkra1n yapacağım yalnız hata kodu 78 alıp eldeki jailbreakten olmaktan çekiniyorum. Mac bulma imkanım da yok. Ne yapmamı önerirsiniz?
Orta tuşu çalışmayanlar napıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?